Oudertraining ‘Praten met kinderen…hoe doe je dat?’

“Als ouder doe je iedere dag weer je best. Je wordt met frisse moed wakker, neemt je voor om positief te blijven…”

En toch hoor je jezelf weer hetzelfde zeggen als de dag daarvoor. Jij wil als ouder consequent blijven en je grenzen aangeven. Je kinderen willen vaak iets totaal anders. Je begrijpt niet waarom ze niet gewoon luisteren en soms kun je ze wel achter het behang plakken.

Inhoud oudertraining

In deze korte, effectieve oudertraining leert u wat er mis kan gaan in de communicatie tussen ouder en kind. Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe kan ik de gevoelens van mijn kind erkennen en toch als ouder mijn grenzen aangeven? Wat is er toch met het woordje ‘niet’? Waarom luisteren mijn kinderen niet als ik al drie keer heb aangeven dat iets niet mag?

Wanneer?

De training wordt gegeven op de woensdagavond. Bij interesse kunt u contact opnemen via email nanda@gezondheidscentrumrijswijk.nl of bel (06) 819 44 915.